Home


 • Pindakaas-chocoladekoekjes

  Hoi allemaal, In deze video laat ik je zien hoe je met maar 4 ingrediënten heerlijke koekjes kunt maken. Voor de beschrijving van het recept, klik op ‘meer weergeven’ onder de video. Veel kijk- en bakplezier!


 • Kwarkpannenkoeken

    Hoi allemaal! In deze video een heerlijk lazy sunday receptje. Ik laat je zien hoe je zelf kwarkpannenkoeken kunt bakken. Heel simpel, en je hebt er maar weinig voor nodig! Klik voor het zien van de receptbeschrijving, en de hoeveelheden, op ‘meer weergeven’ onder de video.   Veel kijkplezier!


 • Couscous salade met munt

  Hoi allemaal! In deze video laat ik je zien hoe je zelf een heerlijke couscous salade met munt maakt. Heerlijk bij een bbq in de zomer, maar ook zeker lekker bij een warm, kruidig stoofgerecht. Klik op ‘meer weergeven’ onder de video voor het recept. Veel kijkplezier!  


 • Sushi

  Hoi allemaal! In deze video laat ik je zien hoe je zelf sushi kunt maken. Ik vul mijn rol met tonijn, maar je kunt natuurlijk alle soorten vis/vlees/groente nemen die je maar wilt. Klik op ‘meer weergeven’ onder de video voor het recept. Veel kijkplezier!  


 • Wentelteefjes

  Hoi allemaal! In deze video laat ik je een heerlijk recept voor wentelteefjes zien. Ik doe dit met oude stukjes kerststol, maar natuurlijk kan het met ieder soort brood. Klik op ‘meer weergeven’ onder de video voor het recept. Veel kijkplezier!


 • Sintspiratie – kruidnoten, chocoladeletters en chocolademelk

  Hoi allemaal! In deze video laat ik je wat leuke Sint-inspiratie zien. Kruidnoten, chocoladeletters en chocolademelk maar dan net even anders. De recepten met hoeveelheden vind je door op ‘meer weergeven’ onder de video te klikken. Veel kijkplezier!


 • Pompoensoep

  In deze video laat ik je zien hoe ik een heerlijke pittige pompoensoep met kerrie maak. De beschrijving van het recept met de hoeveelheden vind je door op ‘meer weergeven’ onder de video te klikken. Veel kijk- en maakplezier!


 • Keuken essentials

  Hoi allemaal! In deze video laat ik mijn keuken essentials zien. Voor alle productspecificaties, klik op ‘meer weergeven’ onder de video. Veel kijkplezier!


 • Melanzane alla parmigiana

  In deze video laat ik je mijn recept voor melanzane alla parmigiana zien. Klik op de link voor de video. Het recept met de beschrijving en alle hoeveelheden vind je door op ‘meer weergeven’ onder de video te klikken. Veel kijkplezier!


 • Cappuccino cake

  In deze video laat ik je zien hoe ik een heerlijke cappuccino cake maak! Check de beschrijving onder de video voor het uitgeschreven recept. Veel kijk- en bakplezier!