Carrot Cake Cupcakes


Hi allemaal,

Dit recept voor Carrot Cake is toch wel 1 van mijn favorieten, en ik kon me dan ook echt niet voorstellen dat ik het recept nog niet eerder met jullie gedeeld had! Nou, bij deze dan maar :-). Dit keer maak ik er deze leuke cupcakes van, maar je kunt het beslag ook prima in een cakeblik bakken, of in een ronde vorm om zo een feestelijke taart te maken (in de video laat ik je hiervan een voorbeeld zien).

Dus.. Hou je van carrot cake? Of wil je iemand verwennen die dit net zo lekker vindt als ik? Probeer dan zeker dit recept eens. Een volledige instructievideo vind je via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=d2k5sq8uK6g

Wat je nodig hebt voor +/- 16 cupcakes:

  • 160 gram suiker
  • 2 eieren
  • 150 ml olie (ik gebruike zonnebloemolie)
  • 140 gram bloem
  • 85 gram fijngemalen walnoten
  • 1 theelepel kaneel
  • 0,5 theelepel bakpoeder
  • 0,5 theelepel baking soda
  • snufje zout
  • 125 gram geraspte wortel

Het recept voor de roomkaas botercrème vind je hier:
https://www.youtube.com/watch?v=DBogyVsYwec

Heel veel bakplezier!

Groetjes,
Lien

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.