Crackers

 

Hoi allemaal,

In deze video laat ik je zien hoe je met het pizzadeeg van de vorige video (https://www.youtube.com/watch?v=1tazZidG90g) deze overheerlijke knoflook-rozemarijn crackers kunt maken.

Wat heb je nodig?

  • pizzadeeg
  • olijfolie
  • knoflookpoeder
  • zout
  • rozemarijn

Zo maak je het:

Rol het deeg uit tot een dunne plak die op je bakplaat past.
Maak van de olijfolie, een flinke snuf zout en de knoflookpoeder een knoflookolie en smeer de deegplak hiermee in.
Ris de rozemarijn van het dikkere steeltje en hak de naaldjes fijn. Verdeel over de deegplak. Voeg nog een laatste draai grof zeezout toe, en bak de cracker zo’n 20 minuten in een voorverwarmde oven op 220 graden.
De cracker is klaar als hij goudbruin en krokant is.
Snijd in stukken en klaar zijn je crackers!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Laat een reactie achter

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangemerkt *