Kokosmakronen

Kokos, suiker en een ei. Meer heb je niet nodig om deze heerlijke kokosmakronen te maken. Krokant aan de buitenkant en lekker chewy aan de binnenkant. Voor de echte kokosliefhebbers, een super makkelijk recept!

Ingrediënten:

  • 100 gram suiker
  • 100 gram kokosrasp
  • 1 ei

Bereidingswijze:

Doe de suiker, de kokosrasp en het ei in een kom en roer tot je een samenhangend mengsel hebt. Gebruik je handen (of een vormpje) om hier stevige hoopjes van te vormen op een bakplaat. Knijp het echt even goed samen zodat je straks stevige kokosmakronen krijgt. Ik maakte kleintjes en haalde er 14 uit dit recept.

kokosmakronen1

Schuif de bakplaat in een voorverwarmde oven op 180 graden en bak de kokosmakronen zo’n 10 minuutjes, of tot ze mooi goudbruin zijn. Dip ze nog even in de chocola voor een echt bounty-effect of eet ze lekker zo!

Tip: Voeg wat geraspte citrusschil toe, bijvoorbeeld sinaasappel of limoen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Laat een reactie achter

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangemerkt *